masszázsinfo     masszázsinfó

fontos tudnivalók a masszázs világából
masszőrök és masszőzök Budapest és vonzáskörzetében
A 2000 augusztusában alapított masszázs weblap (a masszazsinfo.hu) a masszázst az egészségügyi, természetgyógyászati, ezoterikus oldaláról szerette volna körüljárni, ám a hirdetők és az olvasók igényeihez alkalmazkodva más irányba lépett.

Az első időkben a masszázs hirdetők kérésére eltérő színnel jelentek meg a gyógymasszázs, masszőr és masszőz hirdetések, megkülönböztetve őket az erotikus masszázs szolgáltatást is bevállaló, vagy csak ilyet kínáló, masszőri szakképzettséggel vagy tudással nem is rendelkező masszőr hölgyektől.

A masszázsinfó első koncepciója többszörösen megbukott, mivel sok ügyfelünk a masszázs szolgáltatásáról nekünk sem mondott igazat és bár igyekezett gyógymasszőznek tűnni, a vendégeik fórumáról megtudtuk, hogy a masszázs mellett, vagy épp helyett a legvadabb kívánságoknak is eleget tesznek, amellett a vendégek szinte csak a bevállalós masszőrhölgyek kegyeit keresték - a gyógyítókat nem hívta senki.

Eltelt öt év, a masszázsinfo.hu olvasottsága lassan de biztosan emelkedett és ahogy az internetezők száma is nőt, egyre többen elégedetlenkedtek a masszázsinfó hirdetői által reklámozott szolgáltatások színvonala, elsősorban a szakértelem hiánya miatt.

Az újonnan megjelenő olvasói igények kielégítésére indítottuk el a masszázsinfo mellett az alábbi masszázs oldalakat:

 • masszőzök.hu
  szakképzettséggel, oklevéllel rendelkező hölgyek, vagyis masszőzök, akik többnyire bérelt lakásban fogadják az ügyfeleiket
  (a masszőrök és a masszőzök között az a hasonlóság hogy mind masszíroznak, mind szakképzettek és az a különbség, hogy az előbbiek hímneműek, az utóbbiak nőneműek.)

 • gyógymasszázs.infó
  masszőr és masszőz, aki kizárólag gyógyító tevékenységet végez, rendelőben, stúdióban, szépségszalonban, ritkábban a lakásában vagy családi házában kialakított masszázs kuckóban. A gyógymasszázs gyógyító masszázst, tehát nem érzéki masszázst jelent

a masszázs oldalak áttekinthetőségét célozzák:
 • masszázslapok
  ahonnan elérhető az összes fontosabb masszázs oldal, ami masszázzsal, masszőrökkel és masszőzökkel foglalkozik, található rajta gyógymasszázs, svédmasszázs, thaimasszázs, de van elérhetőség az intimebb területeken kalamoló masszázs szolgáltatók irányába is.

 • masszázs.infó
  ami elsősorban a kezdő internetezőt segíti a számára fontos szolgáltató megtalálásában és a masszázsfajták közötti eligazoldásban.

Ma már a masszázsinfó név meglehetősen jól cseng, amit jól mutat az is, hogy több klónoldal indult masszázs témában, a masszázsinfó nevet átvéve a domainbe, de a .hu végződés helyett a még megvásárolható masszázs tartalmú nevekből választva. Thaimasszázs-ügyben indult a masszazsinfo.com, a masszazsinfo.net domaint ugyan megvásárolta valaki, ám tartalmat soha nem töltött fel alá, ugyanakkor a masszázsinfó név szerepel több masszázs témájú weblap címsorában, nyilván a google kereső találati listájára való felkerülés céljából, ám az ilyen masszázs oldalakon hirdető ledér leányoknak annyi köze van a masszázs szolgáltatáshoz, mint a masszázsnak a házi kenyérsütéshez.
Mindkettőben van ugyanis kézimunka.


vissza a masszázsportál kezdőoldalára